Üdvözöljük a ZO-HA Trans Kft. honlapján

Cégtörténet

ZO-HA Trans Kft. tulajdonosok Major Zoltán és Major Zoltánné,
székhely: 5400 Mezőtúr, Bem utca 2. adószám: 14520886-2-16,
cégjegyzékszám: 16-09010532; 2008.10.30-án került bejegyzésre cégként.

A ZO-HA Trans Kft. fő tevékenysége a közúti áruszállítás.

Nemzetközi fuvarozást főként az Uniós országok között látja el. A leggyakoribb relációk Ausztria, Németország. A tehergépkocsi vezetők nagy szakmai gyakorlattal és megfelelő végzettséggel rendelkező, szigorú kritériumok alapján kiválasztott munkatársak, akik a partnervédelmet és titoktartási követelményeket betartják. A gépkocsik GPS berendezéssel, mobiltelefonnal, kamerával, spaniferrel, rakományrögzítőkkel vannak felszerelve. A cég flottája 8 db furgonnal ponyvás, dobozos kivitelben; 1 db 15 tonnás ponyvás pótos szerelvénnyel és 6 db 40 tonnás mega ponyvás pótos szerelvénnyel áll a megrendelők szolgálatába.

Évek elteltével került sor más jellegű felfejlesztésekre. Nagy szerepet játszott a saját gépjármű park javítási munkálataira helyet és lehetőséget biztosítani. Ezen tevékenységük állandó fejlesztés alatt van, amely biztosítja az autók folyamatos ellenőrzését. Állandó munkahelyet teremt 2 főnek, de tervekben szerepel a munkaerő létszám bővítése.

A modern technológiával felszerelt autószervíz2020. június 01 óta áll a külső megrendelőknek is nyitva. Személygépkocsik, kamionok futómű beállítása, szervizelése, diagnosztizálása előzetes időpont egyeztetéssel vehető igénybe.

Újabb szerelőcsarnok építésével a szervizelési munkafolyamatok bővítése fog megtörténni, amely a gumiszerelési feladatokat is ellátja. Kisebb karosszéria munkálatok bevezetése folyamatban van a külső megrendelők számára is.

A cég fő profilja mellett még több tevékenység is párhuzamosan fejlesztés alatt áll, amelyek szorosan kapcsolódik a jelen projekt megvalósításához, mely „Raktározás, tárolás”, „Rakománykezelés” és „Egyéb szállítást kiegészítő szolgáltatás”. Újabb kiegészítés a Hulladékszállítás, a KAT3 engedéllyel történő Állati eredetű feldolgozott termékek nemzetközi szállítása.

A már megvalósult „Megújuló energia” használatával még inkább a szerviz műhelyek színvonalát, hatékonyságát és komfortosságát kívánták fellendíteni. A cég telephelye teljes egészében zöldenergiás.

A jövőre nézve elsődleges céljaik között szerepel szolgáltatásaik színvonalának magas szinten tartásával maximálisan megfelelni a partnerek elvárásainak.